PROMO DHAHAR AWAN MARET 2019

Saiki gak usah bingung-bingung golek dhahar awan
tanggal enom tanggal tuek tetep isok dhahar
langsung ae diserbu panggone Moji Resto
nang Varna Culture Hotel Surabaya

Kabeh Serba 25rb rek wis oleh Es Teh pisan

▪ Miemblehhh
▪ Sego Goreng Bonek
▪ Sego Sayur Sop
▪ Sego Goreng Masir
▪ Ayam Geprek Moji

Sakben Dino jam 12 Awan Sampe 15 Sore
nang Moji Resto, Varna Culture Hotel Surabaya
Jl. Tunjungan No 51 Surabaya.

#varnaculturehotel
#pewariskulinersurabaya
#dhaharawan