PROMO APRIL 2019

Cak/Ning April iki onok Menu seko jaman Kompeni biyen,jenenge "Ayam Bakar Kompeni", ayo sing penasaran karo rasane ndang mampir. regone cuman 35k/nett. lokasi Varna Culture Hotel. Jl Tunjungan no 51. Surabaya

Ben tambah seger sak wis ngerasano Ayam Bakar Kompeni, onok sing jenenge Es Kopi Astoria. Regone cuman 25k/nett

Promo Dhahar Awan Serba 25k/nett + Es Teh
1 - 30 April ben dino Senin - Sabtu jam 12.00 - 15.00
▪️Ayam Geprek Moji
▪️Sego Sayur Sop
.
.