PAKET PAHLAWAN 10 NOVEMBER 2018

Ojo ngaku ngaku pecinta sego goreng lek durung tau ngerasakno sego goreng bamboe runtjing sing tersohor seko moji resto Varna Culture Hotel Soerabaia. Gawe nyambut dino pahlawan ono promo khusus sego goreng bamboe runtjing. Awakmu cukup mbayar 45k/nett gawe seporsi sego soreng plus ngombene Sinom/Kencur ngenteni opo maneh? Ayo ndang budhal nang moji resto, tak enteni yo Cak/Ning